Park Life

This project is the recipient of a 2016 AIA Victoria Chapter award for the Residential Alteration and Addition category.

Our client’s bought a lovely old Edwardian house built in the mid to late 1800’s. The house was in ok shape, but needed a lot of work to try and get it back to it’s former glory. The result of this work was to create a house where the distinction between new and old is blurred. Both clients have remarked how the entire house feels as though it was always there, as opposed to feeling like an old house with a new extension. The materiality used throughout the project is an attempt to make a bridge between ‘slick / minimal’ and ‘craft / handmade’ styles, which in turn is a direct attempt to reflect the personalities of our clients.

Photography by Lauren Bamford

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!